vrijdag 3 februari 2017

Zelfgemaakte Röstirondjes


Wat heb je nodig?
Voor: personen
  • 750 g bloemige aardappelen
  • 3 teentjes knoflook
  • 4 blaadjes salie
  • 4  eieren
  • Snufje  zout
  • Snufje  zwarte peper
  • 3 el olijfolie
 
Let's cook it!


1. Schil de aardappelen en rasp ze fijn. 
2. Snijd de knoflook en de salie fijn en voeg toe aan de fijngeraspte aardappelen.
3. Breek de eieren in en aparte kom.
4 Voeg wat zout en zwarte peper toe en kluts de eieren los.
5. Giet het eiermengsel bij de aardappelen en meng alles goed.
6. Verhit de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag.
7. Leg hoopjes aardappelmengsel in de pan.
8. Draai de aardappelhoopjes pas om wanneer ze goudbruin zien.


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen