Spinazie in omelet
Bereidingstijd 25 minuten
Ingrediënten voor 2 personen:
- 1 kleine ui
- teentje knoflook
- 1 rode paprika
- 125 gram champignons
- 500 gram verse spinazie
- 6 grote eieren
- scheutje melk
- olijfolie om in te bakken
- zout en peper
Stappenplan
1. Snipper de ui en pers het teentje knoflook uit.
2. Doe olie in de pan en bak de ui samen met de knoflook even aan bak dit samen 3. met een geperst teentje knoflook in olijfolie aan.
3. Snijd de paprika in blokjes en de champignons in plakjes.
4. Doe dit bij de ui en bak 5 minuten mee.
5. Doe hierna de spinazie er bij en bak dit ook mee.
6. Breng op smaak met zout en peper.
2. Doe olie in de pan en bak de ui samen met de knoflook even aan bak dit samen 3. met een geperst teentje knoflook in olijfolie aan.
3. Snijd de paprika in blokjes en de champignons in plakjes.
4. Doe dit bij de ui en bak 5 minuten mee.
5. Doe hierna de spinazie er bij en bak dit ook mee.
6. Breng op smaak met zout en peper.
7. Roer drie eieren los in een kom en meng dit met een scheutje melk en zout en peper.
8. Bak van dit mengsel in een warme koekenpan met een beetje olijfolie op middelhoog vuur een omelet.
9. Doe ditzelfde met de overige eieren.
8. Bak van dit mengsel in een warme koekenpan met een beetje olijfolie op middelhoog vuur een omelet.
9. Doe ditzelfde met de overige eieren.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten