Hoi, ik ben Mylèn, 36 jaar en woonachtig in Hilversum. Op mijn 6e ben ik 2 keer geopereerd aan een goedaardige hersentumor. Hierdoor heb ik een Niet Aangeboren hersenletsel opgelopen. Door dit hersenletsel heb ik moeite met dubbeltaken uitvoeren en met het overzicht houden. Mijn hobby's zijn koken en bakken. Op mijn Blog deel ik mijn stapsgewijs uitgeschreven recepten. Deze heb ik deze een aantal jaar geleden samen met een ergotherapeut uitgeschreven. Regelmatig voeg ik nieuwe recepten toe.
zondag 19 februari 2017
Tagiatelle met doperwtjes en citroen
Duur: 15 minuten
Wat heb je nodig (voor 2 personen):
– 150 gram (liefst volkoren) tagliatelle
– een flinke kop ingevroren doperwtjes
– vier flinke eetlepels crème fraîche
– de rasp van een halve citroen
– twee handjes kaassnippers
Stappenplan:
– Kook de tagliatelle volgens de verpakking beetgaar.
– Giet af en roer onmiddellijk de erwtjes, crème fraîche en geraspte citroenschil erdoor.
– Breng op smaak met flink wat zwarte peper, een snuf zout en een scheut goede olijfolie.
– Schep de pasta in een kom of bord en maak af met een handje kaas.
Zo snel, zo lekker!
Ingewikkeld: ✯
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten