Wat heb je nodig voor 2 borden pasta?
- 200 gram spelt tagliatelle
- 1 groene paprika, in blokjes
- 1 ui, gesnipperd
- 300 gram diverse champignons, gesneden
- 3 tenen knoflook, geperst
- 2 eetlepels verse platte peterselie, fijngehakt
- 100 ml slagroom
- 60 gram jong belegen kaas, geraspt
- peper, gemalen
- olijfolie
Stappenplan:
- Kook de tagliatelle beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer er na het afgieten een scheut olijfolie doorheen en zet even weg.
- Verhit olijfolie in een koekenpan, bak hierin 1 teen knoflook. Voeg daarna de ui, de champignons, de paprika en 1 eetlepel peterselie toe. Bak het voor ongeveer 5 minuten.
- Verhit een beetje olijfolie in een steelpan, bak hierin 2 tenen knoflook. Voeg de slagroom, de geraspte kaas en eetlepel peterselie aan toen. Verwarm het geheel op laag vuur, totdat de kaas gesmolten is. Voeg naar smaak wat gemalen peper toe.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten