Benodigdheden:
- 150 gram (lams of runder)gehakt
- 6-8 eetlepels tomatensaus
- 1,5 theelepel peterselie
- 1/4 theelepel cayennepeper
- 1 ui
- halve paprika
- 5/6 wraps
- 1 theelepel paprikapoeder
- ijsbergsla, komkommer, tomaat, knoflooksaus
Bereidingswijze:
1. Snipper het uitje en snijd het teentje knoflook en de paprika fijn.
2. Giet een scheutje olie in een pan en bak het uitje met de knoflook en paprika aan.
3. Voeg na circa 2 minuten het gehakt toe en bak het gehakt rul.
4. Voeg de tomatensaus en de kruiden toe.
5. Meng alles goed door elkaar en laat het geheel circa 5 minuten “pruttelen”.
6. Snijd de komkommer en tomaat in plakjes.
7. Verwarm een wrap 10 seconden in de magnetron
8. Beleg de wrap met een eetlepel van de saus, wat ijsbergsla, komkommer, tomaat en knoflooksaus. Eet smakelijk!
2. Giet een scheutje olie in een pan en bak het uitje met de knoflook en paprika aan.
3. Voeg na circa 2 minuten het gehakt toe en bak het gehakt rul.
4. Voeg de tomatensaus en de kruiden toe.
5. Meng alles goed door elkaar en laat het geheel circa 5 minuten “pruttelen”.
6. Snijd de komkommer en tomaat in plakjes.
7. Verwarm een wrap 10 seconden in de magnetron
8. Beleg de wrap met een eetlepel van de saus, wat ijsbergsla, komkommer, tomaat en knoflooksaus. Eet smakelijk!
boomads_widget_client = "f67d27e9eefa4b7ba9f9c1ce21ce1212";
boomads_widget_id = "64";
boomads_widget_width = "0";
boomads_widget_height = "0";
boomads_widget_trackingparameter = "https://blogsociety.telegraaf.nl/";
Geen opmerkingen:
Een reactie posten