dinsdag 7 februari 2017

Kip met dragonsaus


Ingrediënten
 (voor 4 personen)
  • 15 g boter
  • 15 ml olijfolie
  • 2 kipfilets
  • 1 sjalot, versnipperd
  • 1 teentje look, geperst
  • 60 g verse dragon, versnipperd, plus een beetje extra om te garneren
  • 45 ml crème fraîche
  • Krielaardappeltjes

Bereiding:
  1. Smelt de boter en olie in een pan en bak de kip aan beide zijden goudgeel.
  2. Zet de deksel op de pan, verlaag de temperatuur en bak nog 8 á 10 minuten.
  3. Duw de kip opzij, voeg de sjalot en look toe en sudder nog 1 á 2 minuten.
  4. Voeg de dragon en crème fraîche toe en kook gedurende 1 minuut.
  5. Breng op smaak en serveer met gekookte krielaardappeltjes. Werk af met nog wat extra dragon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten