Ingrediënten:
- * 50 gram boter
- * 1 ui, gesnipperd
- * 4 kipfilets, enigszins platgeslagen
- * zout en witte peper
- * bloem
- * 125 ml zure room
- * 1 el fijngehakte verse dille of 1 tl gedroogde
- * paprikapoeder of cayennepeper (optioneel)
Bereiding:
1. Kruid de filets met zout en peper en haal ze door de bloem.
2. Smelt de boter in een grote koekenpan en bak de kipfilets 5 minuten aan iedere kant. Haal ze uit de pan en houd ze warm onder een stuk zilverfolie.
4. Doe de ui in de pan en bak deze 4-5 minuten tot hij wat kleur begint te krijgen.
5. Voeg de zure room en de dille toe en warm even door maar laat niet meer koken.
6. Giet de saus over de kip en garneer eventueel met een snufje paprikapoeder of cayennepeper.
Serveer er rijst bij.
boomads_widget_client = "f67d27e9eefa4b7ba9f9c1ce21ce1212";
boomads_widget_id = "64";
boomads_widget_width = "0";
boomads_widget_height = "0";
boomads_widget_trackingparameter = "https://blogsociety.telegraaf.nl/";
Geen opmerkingen:
Een reactie posten