Dit heb je nodig
- Andijvie - ½ krop
- Courgette - ½
- Walnoten - 40 gram
- Spekjes - 150 gram
- Ui - 2
- Knoflook - 2 tenen
- Kerrie - 1 theelepel
- Peper - 1 theelepel
- Parmezaanse kaas - 10 gram (geraspt)
Zo maak je het
- Snij de ui in halve ringen en de knoflook in plakjes
- Bak de uien samen met de knoflook, de spekjes, kerrie en peper zachtjes glazig, je hoeft geen boter of olie toe te voegen
- Snij intussen de andijvie in reepjes, was goed, en snij de courgette in dunnen halve plakken
- Voeg de courgette toe aan het uienmengsel en bak 3 minuten mee
- Voeg nu de helft van de andijvie toe en blijf roeren totdat de andijvie goed geslonken is
- Voeg nu de rest van de andijvie toe en roer er goed doorheen, maar zorg dat de andijvie nog een beetje knapperig blijft
- Verdeel over twee borden en strooi de walnoten en Parmezaanse kaas over de andijvie heen
- boomads_widget_client = "f67d27e9eefa4b7ba9f9c1ce21ce1212";
- boomads_widget_id = "64";
- boomads_widget_width = "0";
- boomads_widget_height = "0";
- boomads_widget_trackingparameter = "https://blogsociety.telegraaf.nl/";
Geen opmerkingen:
Een reactie posten