Duur: 40 minuten
Wat heb je nodig (voor 4 personen):
– 300 gram zilvervliesrijst
– 1 bakje rundergehakt gehakt
– 1 bakje champignons, de champies in plakjes gesneden
– 1 struik paksoi
– een flinke scheut ketjap manis
– 300 gram zilvervliesrijst
– 1 bakje rundergehakt gehakt
– 1 bakje champignons, de champies in plakjes gesneden
– 1 struik paksoi
– een flinke scheut ketjap manis
Stappenpan:
1. Was de paksoi en boen de champions schoon.
2. Snijd de champions in plakjes en de stengels van de paksoi in stukjes.
3. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4. Verwarm ondertussen in een grote koekenpan wat olie en bak de champignons aan.
5. Voeg na een minuut of vijf de paksoi toe en bak nog vijf minuten.
6. Doe dan het rundergehaktgehakt erbij met een snuf peper en zout en bak het gehakt rul.
7. Verdeel de rijst over de borden en doe er het gehakt-groentemengsel overheen.
8. Maak af met een scheut ketjap op ieder bord.
1. Was de paksoi en boen de champions schoon.
2. Snijd de champions in plakjes en de stengels van de paksoi in stukjes.
3. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4. Verwarm ondertussen in een grote koekenpan wat olie en bak de champignons aan.
5. Voeg na een minuut of vijf de paksoi toe en bak nog vijf minuten.
6. Doe dan het rundergehaktgehakt erbij met een snuf peper en zout en bak het gehakt rul.
7. Verdeel de rijst over de borden en doe er het gehakt-groentemengsel overheen.
8. Maak af met een scheut ketjap op ieder bord.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten