vrijdag 3 februari 2017

Volkoren spaghetti met spinaziecrème


Porties: 1 persoon
Voorbereidingstijd: 3 minuten
Kooktijd: 7 minuten

Wat heb je nodig?
Voor: persoon
  • 75 g volkorenpasta
  • 100 g verse spinazie
  • 1  sjalot
  • Snufje  zout
  • Snufje  zwarte peper
  • Snufje  nootmuskaat
  • 50 g roomkaas 10% vet (vb. Paturain)
Stappenplan
  1. Kook de pasta beetgaar in ruim gezouten water. 
  2. Mix de spinazie, de sjalot, een snufje nootmuskaat, zout en zwarte peper fijn.
  3. Neem een pan met dikke bodem en voeg de fijngehakte spinazie en sjalot toe samen met de roomkaas.
    Meng alles goed en laat enkele minuten op een zacht vuurtje koken.
  4. Voeg de beetgare pasta toe aan de spinaziecrème en voeg ook 2 el van het kookvocht toe.
    Zo wordt de saus minder dik.
  5. Meng alles goed en serveer de pasta warm. Smakelijk!



Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen