Bereidingstijd:
Totaaltijd:
Aantal porties: 2
Dit heb je nodig
- Bloemkool - 1
- Prei - ½
- Rode paprika - 1
- Spaanse peper - 1
- Ei - 3
- Roze garnaaltjes - 150 gram
- Taugé - 75 gram
- Ui - 1
- Djinten (komijnzaadpoeder) - 1 theelepel
- Kurkuma - ½ theelepel
- Korianderpoeder - 1 theelepel
Zo maak je het
- Snijd de bloemkool in kleine roosjes en vermaal deze in de keukenmachine tot rijstformaat
- Snijd de halve prei in de lengte in vieren en vervolgens in kleine blokjes
- Snipper de ui en snijd de knoflook fijn
- Verwijder de pitjes uit de rode peper en snijd hem fijn
- Snijd de rode paprika in blokjes
- Fruit de ui in een beetje olijfolie, voeg de prei en paprika toe en bak dit 5 minuten
- Verwarm ondertussen een klontje roomboter in een steelpan en doe de eieren erbij, blijf roeren zodat je scrambled eggs krijgt
- Doe de taugé, de garnaaltjes en de helft van de kruiden bij de groenten en bak deze een paar minuten mee
- Haal de groenten uit de pan en bak de bloemkoolrijst 2 minuten op hoog vuur
- Zet het vuur uit en roer de groenten, de scrambled eggs en de rest van de kruiden door de bloemkool
- boomads_widget_client = "f67d27e9eefa4b7ba9f9c1ce21ce1212";
- boomads_widget_id = "64";
- boomads_widget_width = "0";
- boomads_widget_height = "0";
- boomads_widget_trackingparameter = "https://blogsociety.telegraaf.nl/";
Geen opmerkingen:
Een reactie posten