zondag 19 februari 2017

Zelfgemaakte boekweitwraps


Wat heb je nodig (voor ongeveer 6 wraps):

– 200 gram boekweitmeel (dit kun je kopen in de biologische supermarkt of in de grotere gewone supermarkten)
– 400 ml. water
– 2 tenen knoflook, geperst
– flinke hand tijm (vers of uit een potje)
– flinke snuf zout
– scheutje olijfolie
Stappenplan:
1. Doe alle ingrediënten bij elkaar in een kom.
2. Meng met een garde of lepel alles goed door elkaar tot een mooi egaal beslag.
3. Verhit olie in een koekenpan, ( let op: neem een goede anti-aanbaklaag anders blijven de wraps in de pan plakken.)  Zet het vuur niet te hoog.
4. Giet dan een kleine soeplepel van het beslag in de pan, draai met 1 hand de pan zodat het beslag uitloopt en veeg met een spatel het beslag helemaal rondom de pan zodat je een mooie dunne wrap krijgt.
5. Bak dan de wrap op laag vuur de ene kant knapperig, draai de wrap met een spatel om en bak de andere kant. Bak ze net zo lang tot ze echt mooi knapperig en bruin worden.
6. Haal de wrap uit de pan en herhaal het proces tot je beslag op is.
BlogSociety

Geen opmerkingen:

Een reactie posten