Snelle champignonsaus
Wat heb je nodig?
- 500 g champignons
- 25 cl room
- ¼ bouillonblokje (kip)
- vers gemalen peper
- zout
- bakboter
Stappenplan:
- Spoel de champignons even onder de kraan. Doe dit snel. Dan hebben ze geen kans water op te nemen.
- Snijd de champignons in schijfjes.
- Doe een klontje boter in een pan.
- Bak de champignons goudbruin. Kruid ze met peper en zout.
- Voeg de room toe en verkruimel er de bouillon over.
- Roer alles goed om en laat even doorkoken.
- Serveer deze saus met pasta of rijst.
-
- boomads_widget_client = "f67d27e9eefa4b7ba9f9c1ce21ce1212";
- boomads_widget_id = "64";
- boomads_widget_width = "0";
- boomads_widget_height = "0";
- boomads_widget_trackingparameter = "https://blogsociety.telegraaf.nl/";
Geen opmerkingen:
Een reactie posten