Hoi, ik ben Mylèn, 36 jaar en woonachtig in Hilversum. Op mijn 6e ben ik 2 keer geopereerd aan een goedaardige hersentumor. Hierdoor heb ik een Niet Aangeboren hersenletsel opgelopen. Door dit hersenletsel heb ik moeite met dubbeltaken uitvoeren en met het overzicht houden. Mijn hobby's zijn koken en bakken. Op mijn Blog deel ik mijn stapsgewijs uitgeschreven recepten. Deze heb ik deze een aantal jaar geleden samen met een ergotherapeut uitgeschreven. Regelmatig voeg ik nieuwe recepten toe.
maandag 13 maart 2017
Pasta met brocolli en champions
Wat heb je nodig? ( voor 4 personen)
* 500 gr. brocolli
* 400 gr. kipfiletreepjes
* 400 gr. champions
* 1 bakje Boursin kruidenkaas light
* 250 ml kippenbouillon
* 100 gr. Pasta naar keuze
* scheutje olijfolie
* keukenmachine of blender
Stappenplan:
1. Snijd de broccoli in roosjes en maal deze fijn in de keukenmachine of blender.
2. Snijd de champions in plakjes
3. Kook 250 ml. water en maak hiermee de kippenbouillon.
4. Doe een scheutje olie in de pan en bak de kipfiletreepjes kort aan.
5. Haal de kipfiletreepjes uit de pan en zet even weg.
6. Bak de champions in 2 minuten.
7. Doe de kipfiletreepjes terug in de pan bij de champions en bak 1 min. mee.
8. Voeg de broccoli, Boursin en de bouillon toe.
9. Roer het geheel goed door en laat even doorkoken.
10. Kook de pasta volgens aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten