Wat heb je nodig:
- 1 kopje Panko broodkruimels
- 1/2 kopje Parmezaanse kaas
- 1 theelepel Italiaanse kruiden
- zout en peper
- 4 courgettes
- 1/2 cup bloem
- 2 eieren
- 2 eetlepels verse peterselie
Stappenplan:
1. Verwarm de oven op 220 graden Celsius
1. Verwarm de oven op 220 graden Celsius
2. Meng in een grote kom de Panko met de Parmezaanse kaas, Italiaanse kruiden en zout en peper naar smaak.
3. Kluts de eieren in een schaal
4. Doe de boem in een schaal.
5. Bekleed een ivenrek met bakpapier
5. Snijd de courgettes in reepjes
6. Dompel de courgettereepjes een voor een in de bloem, het ei, en daarna in de Pankomix.
7. Leg de courgettereepjes op het bakpapier.
8. Bak de courgettereepjes in 20-22 minuten goudbruin.
9. Garneer met peterselie.
3. Kluts de eieren in een schaal
4. Doe de boem in een schaal.
5. Bekleed een ivenrek met bakpapier
5. Snijd de courgettes in reepjes
6. Dompel de courgettereepjes een voor een in de bloem, het ei, en daarna in de Pankomix.
7. Leg de courgettereepjes op het bakpapier.
8. Bak de courgettereepjes in 20-22 minuten goudbruin.
9. Garneer met peterselie.
boomads_widget_client = "f67d27e9eefa4b7ba9f9c1ce21ce1212";
boomads_widget_id = "64";
boomads_widget_width = "0";
boomads_widget_height = "0";
boomads_widget_trackingparameter = "https://blogsociety.telegraaf.nl/";
Geen opmerkingen:
Een reactie posten