Wat heb je nodig?
* 4 paprika’s
* 1 aubergine
* 2 grote tomaten
* 2 sjalotjes,
* 2 tenen knoflook,
* 2 eetlepels olijfolie,
* 2 eetlepels gehakte peterselie,
* 200 g 30+ kaas (geraspt)
* 1 aubergine
* 2 grote tomaten
* 2 sjalotjes,
* 2 tenen knoflook,
* 2 eetlepels olijfolie,
* 2 eetlepels gehakte peterselie,
* 200 g 30+ kaas (geraspt)
Stappenplan
- snij de paprika’s in tweeën en haal de pitjes eruit
- snij het sjalotje fijn en snij de aubergine
- gebruik van de tomaat alleen het vruchtvlees: snij dit in blokjes
- verhit in een pan de olie, fruit hierin het sjalotje aan en pers de knoflook erbij
- voeg de aubergine toe en bak het geheel zo’n 5 minuten
- haal de pan van het vuur en voeg de peterselie, tomaat en 30+ kaas toe
- schep het mengel in de paprika’s en pak ze in met aluminiumfolie
- leg de paprika’s ongeveer 20 minuten op de barbecue
Tip!
Dit gerecht kunt u ook in de oven bereiden. Leg ze dan 20 minuten in een voorverwarmde over (200°C). U hoeft dan de paprika’s niet in aluminiumfolie te verpakken.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten