Wat heb je nodig?
* 1 rode paprika
* 1 groene paprika
* 1 ui
* 2 tenen knoflook
* 50 gram bacon
* ½ bosje peterselie
* 500 gram mager rundergehakt
* 50 gram paneermeel
* 1 ei
* 1 klein blikje tomatenpuree
* 1 theelepel tabasco
* peper
* 1 groene paprika
* 1 ui
* 2 tenen knoflook
* 50 gram bacon
* ½ bosje peterselie
* 500 gram mager rundergehakt
* 50 gram paneermeel
* 1 ei
* 1 klein blikje tomatenpuree
* 1 theelepel tabasco
* peper
Stappenplan:
- warm de oven voor op 175 graden
- maak de paprika’s schoon en snijd ze in hele kleine stukjes
- maak de ui schoon en snipper die heel fijn
- maak de knoflook schoon
- snijd de bacon in dunne flintertjes
- hak de peterselie fijn
- doe gehakt, paprika, ui, bacon, peterselie, paneermeel, ei, tomatenpuree, tabasco en peper in een kom
- pers de tenen knoflook erboven uit en kneed het geheel tot alle ingrediënten goed zijn gemengd
- druk het mengsel in een cakevorm en bak ongeveer 1 uur in de oven
- haal de vorm uit de oven
- laat even rusten en serveer het gehaktbrood op een schotel
Geen opmerkingen:
Een reactie posten