Ingrediënten
- 400 gram varkensfiletlapjes
- 2 theelepels gemberpoeder
- 250 gram champignons (of oesterzwammen)
- 200 gram taugé
- 1 paksoi
- 1 eetlepel olie
- 2 theelepels sambal
- 2 eetlepels ketjap
- 300 gram zilvervliesrijst
Bereidingswijze
1. Kook de zilvervliesrijst volgens aanwijzingen op de verpakking.
2. Snijd de champignons in plakjes, de paksoi in stukjes en snij de filetlapjes in reepjes.
3. Verhit de olie in een pan en bak hierin het vlees, de gember en de sambal op hoog vuur bruin.
4. Voeg de ketjap, paksoi en champignons toe.
5. Verwarm het geheel al omscheppend 3 minuten.
6. Voeg de taugé toe en schep deze er ongeveer 1 minuutje doorheen.
2. Snijd de champignons in plakjes, de paksoi in stukjes en snij de filetlapjes in reepjes.
3. Verhit de olie in een pan en bak hierin het vlees, de gember en de sambal op hoog vuur bruin.
4. Voeg de ketjap, paksoi en champignons toe.
5. Verwarm het geheel al omscheppend 3 minuten.
6. Voeg de taugé toe en schep deze er ongeveer 1 minuutje doorheen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten