Bereidingstijd: 25 minuten – 4 personen
Ingrediënten:
- 400 g kipfilet
- 200 g quinoa
- 4 tomaten
- 2 rode paprika’s
- 500 g champignons
- basilicum
- kokosolie
- peper en zeezout
Bereiden:
- Bereid de quinoa zoals op de verpakking staat aangegeven.
- Snijd de kipfilet in blokjes.
- Verhit een klontje kokosolie in een wok- of bakpan en bak de kipfilet op middelhoog vuur in 8-10 minuten gaar.
- Was de groenten, snijd ze in plakjes en voeg deze na ongeveer 6 minuten toe.
- Voeg de quinoa toe aan de wok
- breng het gerecht op smaak met zeezout, peper en blaadjes basilicum. Meng de ingrediënten nog even goed door elkaar.
- boomads_widget_client = "f67d27e9eefa4b7ba9f9c1ce21ce1212";
- boomads_widget_id = "64";
- boomads_widget_width = "0";
- boomads_widget_height = "0";
- boomads_widget_trackingparameter = "https://blogsociety.telegraaf.nl/";
Geen opmerkingen:
Een reactie posten