Paksoistampot.
Ingrediënten
Ingrediënten
- 500 gram aardappelen voorgekookte kruimige
- 60 gram cashewnoten
- 1 eetlepel green curry paste Koh Thai
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 struik paksoi
- 1 beetje peper
Instructies
- Doe een laagje water in een grote pan en zet deze op het vuur.
- Voeg de aardappelen toe zodra het water kookt. Doe een deksel op de pan en zet een timer op 11 minuten.
- Snijd ondertussen de paksoi in reepjes.
- Voeg de paksoi na 11 minuten toe aan de aardappelen en doe de deksel weer op de pan.
- Kook het geheel nog 1 minuut.
- Giet het water af en voeg de curry paste, de olijfolie en een beetje peper toe.
- Stamp het geheel tot een paksoistamppot.
- Voeg vervolgens de cashewnoten toe en roer deze door de paksoistamppot heen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten