Wat heb je nodig?
* 2 witte oude
boterhammen
* 1 ei
* 100 ml melk
* Roomboter of
iets anders om in te bakken
* Snuf kaneel
* Suiker
*
Diep bord
* Koekenpan
Bereiding:
1. Maak een
beslag voor wentelteefjes door 1 ei en een flinke scheut melk in een diep bord
te mengen, even klutsen met je vork.
2. Snufje kaneelpoeder bij de melk doen en weer even klutsen om het kaneel
goed te verdelen
3. Zet een koekenpan op het vuur en doe er een klontje boter in wacht tot
de boter gesmolten is
4. Leg je boterham even in het beslag.
5. Na 5 seconde de boterham omdraaien en de andere kant in het beslag leggen
6. De boterham kan nu meteen in de pan, doe met de andere boterham
hetzelfde
7. Bak de wentelteefjes op middelhoog vuur aan beide kanten bruin
8. Ondertussen een beetje kaneelsuiker maken (gewone suiker in een kommetje
met een klein beetje kaneel mengen)
9. Als de wentelteefjes mooi bruin zijn diagonaal doormidden snijden en op een
bordje leggen en dan de kaneelsuiker over de wentelteefjes strooien.
boomads_widget_client = "f67d27e9eefa4b7ba9f9c1ce21ce1212";
boomads_widget_id = "64";
boomads_widget_width = "0";
boomads_widget_height = "0";
boomads_widget_trackingparameter = "https://blogsociety.telegraaf.nl/";
Wat heb je nodig?
* 2 witte oude boterhammen
* 1 ei
* 100 ml melk
* Roomboter of iets anders om in te bakken
* Snuf kaneel
* Suiker
* Diep bord
* Koekenpan
Bereiding:
1. Maak een beslag voor wentelteefjes door 1 ei en een flinke scheut melk in een diep bord te mengen, even klutsen met je vork.
5. Na 5 seconde de boterham omdraaien en de andere kant in het beslag leggen
8. Ondertussen een beetje kaneelsuiker maken (gewone suiker in een kommetje
met een klein beetje kaneel mengen)
9. Als de wentelteefjes mooi bruin zijn diagonaal doormidden snijden en op een
bordje leggen en dan de kaneelsuiker over de wentelteefjes strooien.
boomads_widget_client = "f67d27e9eefa4b7ba9f9c1ce21ce1212";
boomads_widget_id = "64";
boomads_widget_width = "0";
boomads_widget_height = "0";
boomads_widget_trackingparameter = "https://blogsociety.telegraaf.nl/";
Geen opmerkingen:
Een reactie posten