Bereidingstijd: 15 minuten – één persoon
Ingrediënten:
- 1 aubergine
- ½ krop paksoi
- 3 stengels bleekselderij
- 1 tomaat
- 1 ui
- 50 g amandelen
- 30 g cashewnoten
- 30 g pompoenpitten
- 20 g sesamzaad
- 2 tl oregano (gedroogd)
- 4 el extra vergine olijfolie
- peper en zeezout
Bereiden:
- Verwarm een klontje kokosolie of grasboter in een wok of bakpan op middelhoog vuur.
- Pel en versnipper de ui en voeg deze toe aan de verwarmde pan.
- Was de aubergine, paksoi, bleekselderij en tomaat, snijd de groenten in blokjes en wok de groenten gaar.
- Voeg tot slot de amandelen, cashewnoten, pompoenpitten en het sesamzaad toe en breng het gerecht op smaak met 2 tl oregano, 4 el extra vergine olijfolie en peper en zeezout.
- boomads_widget_client = "f67d27e9eefa4b7ba9f9c1ce21ce1212";
- boomads_widget_id = "64";
- boomads_widget_width = "0";
- boomads_widget_height = "0";
- boomads_widget_trackingparameter = "https://blogsociety.telegraaf.nl/";
Geen opmerkingen:
Een reactie posten