dinsdag 31 januari 2017

Groentenwok


Bereidingstijd: 15 minuten – één persoon
Ingrediënten:
  • 1 aubergine
  • ½ krop paksoi
  • 3 stengels bleekselderij
  • 1 tomaat
  • 1 ui
  • 50 g amandelen
  • 30 g cashewnoten
  • 30 g pompoenpitten
  • 20 g sesamzaad
  • 2 tl oregano (gedroogd)
  • 4 el extra vergine olijfolie
  • peper en zeezout
Bereiden:
  1. Verwarm een klontje kokosolie of grasboter in een wok of bakpan op middelhoog vuur.
  2. Pel en versnipper de ui en voeg deze toe aan de verwarmde pan.
  3. Was de aubergine, paksoi, bleekselderij en tomaat, snijd de groenten in blokjes en wok de groenten gaar.
  4. Voeg tot slot de amandelen, cashewnoten, pompoenpitten en het sesamzaad toe en breng het gerecht op smaak met 2 tl oregano, 4 el extra vergine olijfolie en peper en zeezout.
  5. BlogSociety

Geen opmerkingen:

Een reactie posten