Hoi, ik ben Mylèn, 36 jaar en woonachtig in Hilversum. Op mijn 6e ben ik 2 keer geopereerd aan een goedaardige hersentumor. Hierdoor heb ik een Niet Aangeboren hersenletsel opgelopen. Door dit hersenletsel heb ik moeite met dubbeltaken uitvoeren en met het overzicht houden. Mijn hobby's zijn koken en bakken. Op mijn Blog deel ik mijn stapsgewijs uitgeschreven recepten. Deze heb ik deze een aantal jaar geleden samen met een ergotherapeut uitgeschreven. Regelmatig voeg ik nieuwe recepten toe.
vrijdag 4 augustus 2017
Romige risotto met broccoli en zalm
Wat heb je nodig? ( voor 4 personen)
* 300 g risottorijst
* 213 g zalm
* 600 g broccoliroosjes
* 175 g verse roomkaas met kruiden
Stappenplan:
1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2. Snijd de zalm in blokjes.
3. Snijd de broccoli in roosjes en blancheer deze in kokend water.
4. Roer de roomkaas door de risotto.
5. Schep de broccoli erdoor en breng het gerecht op smaak met peper en zout.
6. Verdeel de risotto over borden en garneer met de zalm.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten