Hoi, ik ben Mylèn, 36 jaar en woonachtig in Hilversum. Op mijn 6e ben ik 2 keer geopereerd aan een goedaardige hersentumor. Hierdoor heb ik een Niet Aangeboren hersenletsel opgelopen. Door dit hersenletsel heb ik moeite met dubbeltaken uitvoeren en met het overzicht houden. Mijn hobby's zijn koken en bakken. Op mijn Blog deel ik mijn stapsgewijs uitgeschreven recepten. Deze heb ik deze een aantal jaar geleden samen met een ergotherapeut uitgeschreven. Regelmatig voeg ik nieuwe recepten toe.
vrijdag 4 augustus 2017
Pasta puttanesca
Wat heb je nodig? ( voor 4 personen)
* 400 g tagliatelle
* 2 tenen knoflook
* 4 el olijfolie
* 2 el verse peterselie (zakje 30 g)
* 46 g ansjovisfilets (blikje)
* 3 el kappertjes
Stappenplan:
1. Kook de tagliatelle beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2. Snijd de knoflook en de peterselie fijn.
3. Verhit de olie in een koekenpan en bak de knoflook lichtbruin.
4. Schep de knoflook met de olie door de pasta.
5. Roer dan de ansjovis, de kappertjes en de peterselie erdoor.
6. Breng op smaak met peper en zout.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten