Hoi, ik ben Mylèn, 36 jaar en woonachtig in Hilversum. Op mijn 6e ben ik 2 keer geopereerd aan een goedaardige hersentumor. Hierdoor heb ik een Niet Aangeboren hersenletsel opgelopen. Door dit hersenletsel heb ik moeite met dubbeltaken uitvoeren en met het overzicht houden. Mijn hobby's zijn koken en bakken. Op mijn Blog deel ik mijn stapsgewijs uitgeschreven recepten. Deze heb ik deze een aantal jaar geleden samen met een ergotherapeut uitgeschreven. Regelmatig voeg ik nieuwe recepten toe.
woensdag 14 februari 2018
Tagliatelle met paddenstoelen
Bereidingstijd: 15 tot 30 minuten
Wat heb je nodig voor 2 personen:
* 1 kleine ui of sjalot
*1 teentje knoflook
* 250 gram kastanjechampignons
* 100 gram oesterzwammen
* 1 eetlepel olie
* mespunt tijm
* 150 gram volkoren tagliatelle
* 2 eetlepels kookroom light
* 4 takjes peterselie
Stappenplan:
1. Maak de ui, de knoflook en de paddenstoelen schoon.
2. Snijd de ui en de knoflook in snippers.
3. Snijd de champignons in plakken en de oesterzwammen in repen.
4. Bak de ui en de knoflook in de olie goudbruin.
5. Bak de paddenstoelen op hoog vuur mee gaar.
6. Voeg peper en wat tijm toe.
7. Kook de tagliatelle in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
8. Roer de kookroom en kleingesneden peterselie door het paddenstoelenmengsel.
9. Giet de pasta af en schep het paddenstoelenmengsel er door.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten