Stappenplan:
1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
2.Pluk de druiven en verdeel ze over een met bakpapier beklede bakplaat.
3. Rasp de schil van de citroen over de druiven en zet ze 15 minuten in de oven.
4. Breng een pan met water met een beetje zout aan de kook.
5. Schil en snijd de koolraap en knolselderij in stukjes.
7. Kook de koolraap en knolselderij in circa 2 minuten beetgaar in de pan met water.
8. Giet af, spoel koud met water en laat heel goed uitlekken.
9. Schil de stengels bleekselderij met een dunschiller en snijd in dunne plakjes.
10. Snijd de appels in stukjes.
11. Hak de dragon fijn.
12. Meng voor de dressing de mosterd, kwark, dragon en het sap van de citroen met elkaar. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
13. Rooster de walnoten circa 5 minuten in een droge koekenpan en hak ze grof.
14. Meng de druiven, knolselderij, knolraap, walnoten, bleekselderij en appels met de dressing.
15. Haal de blaadjes van de little gem los.
Verdeel de little gem over borden en schep de salade erop
Geen opmerkingen:
Een reactie posten