Kipfilet
met een korstje van Panko broodkruimels. ( 2 pers.)
Wat heb je nodig?
- 3 brede kommen.
- braadpan
- garde
- bord
- 3 brede kommen.
- braadpan
- garde
- bord
- 2 kipfilets
- 3 eetlepels olijfolie
- 2 eieren
- 300gr. bloem
- Panko broodkruimels ( verkrijgbaar bij een Aziatische supermarkt of Toko)
- Zout
- Peper
- 3 eetlepels olijfolie
- 2 eieren
- 300gr. bloem
- Panko broodkruimels ( verkrijgbaar bij een Aziatische supermarkt of Toko)
- Zout
- Peper
1. Doe de eieren in een kom en kluts deze met de garde.
2. Weeg 300 gram bloem af en die dit in de tweede kom.
3. Strooi een flinke laag broodkruimels in de derde kom.
4. Snijd de kipfilets in de lengte doormidden.
5. Kruid de kipfilets naar smaak met zout en peper.
6. Haal de kipfilets door de bloem, door het ei en vervolgens door het broodkruim.
7. Leg de kipfilets op een bord te rusten.
8. Zet de braadpan op het vuur en doe hier de olijfolie in.
9. Wanneer de olijfolie warm is leg je de kipfilets in de pan en bak deze aan beide kanten goudbruin.
2. Weeg 300 gram bloem af en die dit in de tweede kom.
3. Strooi een flinke laag broodkruimels in de derde kom.
4. Snijd de kipfilets in de lengte doormidden.
5. Kruid de kipfilets naar smaak met zout en peper.
6. Haal de kipfilets door de bloem, door het ei en vervolgens door het broodkruim.
7. Leg de kipfilets op een bord te rusten.
8. Zet de braadpan op het vuur en doe hier de olijfolie in.
9. Wanneer de olijfolie warm is leg je de kipfilets in de pan en bak deze aan beide kanten goudbruin.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten