Bruschetta. (4p).
Ingrediënten:
-
1 stokbrood.
-
2 teentjes knoflook
-
dessertlepeltje olijf olie
-
peper
-
zout
-
4 tomaten
-
dessertlepeltje balsamico
azijn zoet
-
1/2 rode ui
-
pesto
Bereidingswijze:
1.
Bak het stokbrood de helft
van de tijd op de verpakking voor.
2.
Snij de tomaten klein.
3.
Snijd de ui fijn.
4.
Pers de knoflook uit.
5.
Snijd het voorgebakken
stokbrood is dunne sneetjes en besprenkel deze met wat olijf olie en de geperste
knoflook.
6.
leg deze op de oven gril
plaat en bak deze tot deze goud van kleur worden. (5 a 10 min)
7.
Meng de tomaat en de
gesnipperde ui, blijf proeven want de ui is snel te sterk.
8.
Roer olijf olie,
balsamico, peper en zout naar smaak door het mengsel van ui en tomaat.
Smeer
de stukjes stokbrood in met een beetje pesto en serveer de tomaat op de nog
warme stokbroodjes.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten