Wat heb je nodig:
* siliconen Bakvorm Petit Fours Ø40h20mm
* 2 kookpannetjes die je voor de bain au marie in elkaar kunt hangen
* 2 repen pure of melkhocolade
* zakje fijne kokosrasp
* kokosolie
Stappenplan:
1. Breek de twee repen chocolade in blokjes en leg apart.
2. Breng een laag water aan de kook in de onderste pan. De bodem van de bovenste pan moet het water net raken
3. Zet het andere pannetje in de pan met kokend water en doe de blokjes chocolade erin.
4. Laat de chocolade smelten terwijl je het kokosmengsel maakt.
5. Smelt 4 eetlepels kokosolie in een beslagkom of in een pannetje en meng de kokosrasp hier doorheen.
6. Schep een dessertlepeltje chocolade in een cupje en smeer dit uit over de randen.
7. Vul de rest van het cupje met het kokosmengsel.
8. Laat de Bounty' s in de koelkast opstijven.
* siliconen Bakvorm Petit Fours Ø40h20mm
* 2 kookpannetjes die je voor de bain au marie in elkaar kunt hangen
* 2 repen pure of melkhocolade
* zakje fijne kokosrasp
* kokosolie
Stappenplan:
1. Breek de twee repen chocolade in blokjes en leg apart.
2. Breng een laag water aan de kook in de onderste pan. De bodem van de bovenste pan moet het water net raken
3. Zet het andere pannetje in de pan met kokend water en doe de blokjes chocolade erin.
4. Laat de chocolade smelten terwijl je het kokosmengsel maakt.
5. Smelt 4 eetlepels kokosolie in een beslagkom of in een pannetje en meng de kokosrasp hier doorheen.
6. Schep een dessertlepeltje chocolade in een cupje en smeer dit uit over de randen.
7. Vul de rest van het cupje met het kokosmengsel.
8. Laat de Bounty' s in de koelkast opstijven.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten