Dit is een van mijn lievelingsrecepten. Deze spinaziecurry is gezond, kruidig en gemakkelijk te maken. Dit recept haalde ik jaren geleden uit de Allerhande.
Wat heb je nodig ( voor 4 personen)
* 2 grote uien
* 2 vleestomaten
* 2 tenen knoflook
* 2 el. olijfolie
* 2 el. kerriepoeder
* 750 g gesneden spinazie à la crème (diepvries)
* 200 g salade kaasblokjes
* 280 g naanbroden knoflook & koriander (pak)
Stappenplan:
1. Snijd de ui in parten en de tomaten in blokjes.
2. Snijd de knoflook fijn.
2. Snijd de knoflook fijn.
3. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui glazig.
4. Voeg de tomaten, knoflook en het kerriepoeder toe en roerbak 1 min.
5. Schep de spinazie erbij en laat deze al roerend ontdooien. Schep de uitgelekte kaasblokjes erdoor en warm ze mee.
6. Halveer de naanbroden en rooster ze in een broodrooster.
7. Snijd open en serveer met de spinaziecurry.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten