Wat heb je nodig ( voor 4 personen):
* 2 uien, gesnipperd
* 2 courgettes, in blokjes gesneden
* 4 tenen knoflook, geperst
* 125 gr. crème fraîche
* 2 liter. groentebouillon
* 200 gr. zalmsnippers
* scheutje zonnebloemolie
* grote soeppan
* staafmixer of blender
Stappenplan:
1. Snipper de ui, snijd de courgette in blokjes en pers de knoflook uit.
2. Verhit de zonnebloemolie in de pan en fruit de ui samen met de knoflook glazig
3. Voeg de blokjes courgette toe en bak 5 minuten mee.
4. Voeg de groentebouillon toe en kook totdat de courgette zacht is.
5. Voeg de crème fraîche toe en pureer de soep met een staafmixer of in de keukenmachine tot een glad soepje.
6. Garneer de soep met de zalmsnippers.
Stappenplan:
1. Snipper de ui, snijd de courgette in blokjes en pers de knoflook uit.
2. Verhit de zonnebloemolie in de pan en fruit de ui samen met de knoflook glazig
3. Voeg de blokjes courgette toe en bak 5 minuten mee.
4. Voeg de groentebouillon toe en kook totdat de courgette zacht is.
5. Voeg de crème fraîche toe en pureer de soep met een staafmixer of in de keukenmachine tot een glad soepje.
6. Garneer de soep met de zalmsnippers.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten